Göran Hägglund kräver sänkt skatt för pensionärerna!

Bilden är från årets seniormässa i Varberg.
foto: Kerstin Hurtig

Göran Hägglund kräver sänkt skatt för pensionärerna
– När det finns ett utrymme ska nästa steg handla om att genomföra ytterligare en skattesänkning för pensionärerna, för min del är det väldigt viktigt att skillnaden i beskattning mellan pensionärer och löntagare minskar.
Det säger Göran Hägglund i dag, i samband med att partiets kommun- och landstingsdagar invigs.
– Pensionärerna är de första som ska få en skattesänkning, det för att de ska känna att de räknas i samhället, fortsätter Hägglund.

Ett pressmeddelande frånKommun- och landstingspolitiska dagar i Jönköping som ägde rum i slutet av januari !

 Från Halland var det ett helt gäng som var på dessa dagar. Från Varberg var det Monica o Bertil Nilsson, Lilith Svensson och jag själv Kerstin Hurtig. Det var mycket intensiva dagar fyllda av matnyttiga politiska seminarier inför valet och en massa trevliga möten med människor .Två mycket underhållande och tänkvärda inslag stod Marcus Birro och Freja musikteater för. Den sistnämnde är en musikteater för och med ungdomar med autism och adhd.
Marcus Birro berätade om sin livsresa hur han föraktade vanligheten eftersom han längtade efter den . Han är nu en nykter alkoholist katolik, och har familj och njuter av den vanliga verkligheten .

Göran höll naturligtvis ett långt och innehållrikt tal till oss alla 1200 deltagare från hela landet. Nu gäller det att förverkliga politiken i vardagen i alla våra kommuner och landsting. Tre stora områden finns med i vår valplattform 2010: Få ordning på ekonomin efter krisen så att det skapas nya jobb. Ge människor och familjer större frihet.Mer tid. Större ekonomika marginaler. Att sätta en gräns för politiken. Den tredje uppgiften är att avsevärt höja kvaliteten på det som politken faktiskt gör. Nämnas bör också att det vi gick till val på 2006 så har vi med tillsammans med alliansen genomfört 93 % januari 2010.
Men nu ser vi framåt mot valet 2010! Vi arbetar målmedvet  för att Kristdemokraterna ,det värdeorienterade partiet, ska finnas med i regeringstställning även kommande mandat period, i kommuner, landsting och regeringen!

Kerstin Hurtig

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0