Sista KF

Det blev en hel del inlägg från oss Kristdemokrater på säsongens sista kommunfullmäktige. Vi var bland annat uppe och talade för ökade inköp av rättvisemärkta varor till kommunen, vår motion om en nya ambulansin- och utfart, handel vid Jonstaka samt Västkustbanans utbyggnad till dubbelspår genom Varberg.

Sällan är det som fullmäktige är så överens om någonting som ärendet för att påskynda dubbelspåret, den enda som hade någonting att invända var Nils-Erik Dahlgren, (SPI´s enda ledamot), men det var väl inte överraskande då SPI gick till val på att driva Östra spåret. Dahlgren påstod att många medborgare var för Östra spåret men fick inte medhåll från någon då många andra har den erfarenheten att majoriteten är för att lägga en station i centrum (även forskare har visat på hur viktigt det är för en stads fortsatta utveckling att behålla stationen i centrum). Vi var alltså 60 för och 1 emot, det sker nog inte så ofta det ; )

Har du ytterligare frågor om hur vi ställt oss i de andra frågorna eller frågor om utfall, resonemang eller dylikt hör av dig så ska vi svara.

Trevlig midsommar!

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Zanna

.

.

.

HJÄLP!

HAR DU NÅGON ANING OM HUR MAN GÅR VIDARE MED EN UPPFINNING?http://zannas.blogg.se/2008/june/det-undrar-jag.html#comment

.

.

.

2008-06-19 @ 06:13:25
URL: http://zannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0