Vitsippspriset till Rektor Birgitta Espmark, Bockstenskolan i Varbergimage6


- Det är med stor glädje vi ger årets Vitsippspris till Rektor Birgitta Espmark som  visar hur man på ett föredömligt sätt arbetar med värdegrundsarbetet utifrån skolans läroplan, omsatt i praktiskt arbete i Varberg. Birgitta visar ett fantastiskt och uppoffrande engagemang och talar varmhjärtat om hur oerhört viktigt det är att eleverna skall kunna komma till Bockstenskolan och känna sig trygga och uppleva en god miljö för utveckling och lärande.

  

Det sade Roger Kardemark, gruppledare för Kristdemokraterna i Varberg , till prismottagaren i sin motivering. Priset delades ut när Kristdemokraternas kommunpolitiska grupp besökte skolan i måndags kväll.


Vitsippspriset är en utmärkelse som lokalavdelningar inom Kristdemokraterna kan dela ut till en person, grupp eller institution som på ett påtagligt sätt har gjort något positivt för sin närmiljö och som kan stå som förebild för andra. Priset består förutom själva äran av ett handgjort Vitsippskonstverk,samt ett diplom.


Vitsippan är Kristdemokraternas partisymbol sedan 1996 och förknippas med liv och hopp, vårens obändiga växtkraft, nära människa och natur, den breder ut sig med rötterna och går inte att utrota, slitstark och uthållig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0